Fra kaldpresset juice til skalldyr fra Lofoten - vi søker kvalitetssjefen som vil alt!
Futurum Prosessering AS
Borgeskogen 65, 3160 SANDEFJORD
Tre uker siden
Om stillingen
Vil du ha en nøkkelrolle i et fremoverlent selskap i vekst - med produkter som spenner fra kaldpresset juice til premium sjømat fra Lofoten?
Vi søker en ambisiøs og faglig sterk kvalitetssjef som trigges av mattrygghet, innovasjon og systematisk forbedringsarbeid. Her får du ansvar for kvaliteten i hele verdikjeden - fra råvare til ferdig produkt - i selskaper med store ambisjoner, moderne produksjonsanlegg og unike produkter.
Rollen krever at du både kan lede kvalitetsarbeidet strategisk og følge det opp praktisk - blant annet ved å være til stede i produksjonen, smake på produkter, kontrollere oppskrifter og sikre at rutiner følges. Du har også ansvar for oppfølging av vårt anlegg i Henningsvær, hvor vi jobber med skalldyr og skjell.
Hos oss vil du få muligheten til å forme din egen rolle, jobbe tett med både ledelse og produksjon, og sette retning for kvalitetsarbeidet i et miljø som verdsetter faglig tyngde og praktisk gjennomføringsevne.
Dine ansvarsområder vil være:
Hvem ser vi etter?
Du har:
Vi tilbyr:
Klar for å bli med på reisen?
Hvis du er en kvalitetsbevisst, nysgjerrig og handlekraftig person som ønsker å være med å utvikle to spennende selskaper i sterk vekst, vil vi gjerne høre fra deg.
Legg enkelt inn din CV via linken. Vi vurderer søknader og gjennomfører intervjuer fortløpende.
Positiv Kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen og kontakt gjerne en av våre rekrutteringsrådgivere, Stian Hallberg (90236690) eller Eivind Foyn Bøe (99433780) i Positiv Kompetanse for eventuelle spørsmål.
Om bedriften
Tittel
Kvalitetssjef
Oppstart
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Vil du ha en nøkkelrolle i et fremoverlent selskap i vekst - med produkter som spenner fra kaldpresset juice til premium sjømat fra Lofoten?
Vi søker en ambisiøs og faglig sterk kvalitetssjef som trigges av mattrygghet, innovasjon og systematisk forbedringsarbeid. Her får du ansvar for kvaliteten i hele verdikjeden - fra råvare til ferdig produkt - i selskaper med store ambisjoner, moderne produksjonsanlegg og unike produkter.
Rollen krever at du både kan lede kvalitetsarbeidet strategisk og følge det opp praktisk - blant annet ved å være til stede i produksjonen, smake på produkter, kontrollere oppskrifter og sikre at rutiner følges. Du har også ansvar for oppfølging av vårt anlegg i Henningsvær, hvor vi jobber med skalldyr og skjell.
Hos oss vil du få muligheten til å forme din egen rolle, jobbe tett med både ledelse og produksjon, og sette retning for kvalitetsarbeidet i et miljø som verdsetter faglig tyngde og praktisk gjennomføringsevne.
Dine ansvarsområder vil være:
Hvem ser vi etter?
Du har:
Vi tilbyr:
Klar for å bli med på reisen?
Hvis du er en kvalitetsbevisst, nysgjerrig og handlekraftig person som ønsker å være med å utvikle to spennende selskaper i sterk vekst, vil vi gjerne høre fra deg.
Legg enkelt inn din CV via linken. Vi vurderer søknader og gjennomfører intervjuer fortløpende.
Positiv Kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen og kontakt gjerne en av våre rekrutteringsrådgivere, Stian Hallberg (90236690) eller Eivind Foyn Bøe (99433780) i Positiv Kompetanse for eventuelle spørsmål.
Om bedriften
Relaterte stillinger
FP
Fra kaldpresset juice til skalldyr fra Lofoten - vi søker kvalitetssjefen som vil alt!
Futurum Prosessering AS
STOKKE
Tre uker siden