Servitør med øye for detaljer
Basarene Restaurant As
Storhamargata 2, 2317 HAMAR
Tre uker siden
Om stillingen
Servitør til de gode opplevelser.
Vi ser etter noen med følgende erfaring og kvalifikasjoner:
Erfaring: som servitør, er ønskelig.
Kunnskap om mat og drikke: forståelse for matretter, vin og andre drikkevarer for å kunne gi gode anbefalinger til gjestene.
Språkferdigheter: Beherske skandinavisk og gjerne engelsk, for å kunne kommunisere effektivt med både gjester og kollegaer.
En servitør i Basarene Restaurant har en sentral rolle i å skape en minneverdig opplevelse for gjestene. Arbeidsoppgavene er varierte og krever både faglig kunnskap og gode mellommenneskelige ferdigheter.
Mottak av gjester: Ønske gjestene velkommen, følge dem til bordet og presentere menyen på en profesjonell og vennlig måte.
Menykunnskap og anbefalinger: Ha inngående kjennskap til mat- og drikkemenyen for å kunne gi anbefalinger og svare på spørsmål om ingredienser, allergener og tilberedning.
Bestilling og servering: Ta imot bestillinger nøyaktig, inkludert spesielle ønsker eller mathensyn, og sørge for at disse blir korrekt formidlet til kjøkkenet. Servere mat og drikke til bordet i rett tid og temperatur, og sikre at gjestene er fornøyde.
Oppfølging og gjesteservice: Være oppmerksom på gjestenes behov under måltidet, svare på henvendelser og håndtere eventuelle klager på en effektiv og profesjonell måte.
Rydding og klargjøring: Opprettholde renslighet og orden på bord og i serviceområde.
Hos oss tilbyr vi:
Et inkluderende og energisk arbeidsmiljø
God opplæring og støtte fra erfarne kollegaer
Konkurransedyktig lønn
Mulighet for personlig utvikling og forskjellige kurs
Om bedriften
Basarene Restaurant starter i et av Hamars fineste lokaler i oktober 2025, i den gamle Basarbygningen midt i Hamar sentrum.
Her får du god og hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser.
Restauranten har plass til ca 80 gjester, et chambre séparée med plass til 24.
Foran vinkjelleren er en selskapsavdeling med plass til inntil 16 personer.
Vårt vinkart har mange gode innslag fra hele verden, så her er det muligheter til å lære mye om vin.
Tittel
Servitør
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
3
Kontaktperson
Om stillingen
Servitør til de gode opplevelser.
Vi ser etter noen med følgende erfaring og kvalifikasjoner:
Erfaring: som servitør, er ønskelig.
Kunnskap om mat og drikke: forståelse for matretter, vin og andre drikkevarer for å kunne gi gode anbefalinger til gjestene.
Språkferdigheter: Beherske skandinavisk og gjerne engelsk, for å kunne kommunisere effektivt med både gjester og kollegaer.
En servitør i Basarene Restaurant har en sentral rolle i å skape en minneverdig opplevelse for gjestene. Arbeidsoppgavene er varierte og krever både faglig kunnskap og gode mellommenneskelige ferdigheter.
Mottak av gjester: Ønske gjestene velkommen, følge dem til bordet og presentere menyen på en profesjonell og vennlig måte.
Menykunnskap og anbefalinger: Ha inngående kjennskap til mat- og drikkemenyen for å kunne gi anbefalinger og svare på spørsmål om ingredienser, allergener og tilberedning.
Bestilling og servering: Ta imot bestillinger nøyaktig, inkludert spesielle ønsker eller mathensyn, og sørge for at disse blir korrekt formidlet til kjøkkenet. Servere mat og drikke til bordet i rett tid og temperatur, og sikre at gjestene er fornøyde.
Oppfølging og gjesteservice: Være oppmerksom på gjestenes behov under måltidet, svare på henvendelser og håndtere eventuelle klager på en effektiv og profesjonell måte.
Rydding og klargjøring: Opprettholde renslighet og orden på bord og i serviceområde.
Hos oss tilbyr vi:
Et inkluderende og energisk arbeidsmiljø
God opplæring og støtte fra erfarne kollegaer
Konkurransedyktig lønn
Mulighet for personlig utvikling og forskjellige kurs
Om bedriften
Basarene Restaurant starter i et av Hamars fineste lokaler i oktober 2025, i den gamle Basarbygningen midt i Hamar sentrum.
Her får du god og hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser.
Restauranten har plass til ca 80 gjester, et chambre séparée med plass til 24.
Foran vinkjelleren er en selskapsavdeling med plass til inntil 16 personer.
Vårt vinkart har mange gode innslag fra hele verden, så her er det muligheter til å lære mye om vin.
Relaterte stillinger
BR
Servitør med øye for detaljer
Basarene Restaurant As
HAMAR
Tre uker siden