Kjøkkensjef med interesse for tradisjonell norsk mat
Rødberg Hotell
Rudisvingen 10, 3630 NORE OG UVDAL
6. januar 2025
Om stillingen
Er du en kokk med en forkjærlighet for tradisjonell norsk mat, og ønsker å jobbe på et hotell med dype røtter i lokale mattradisjoner? Rødberg Hotell, kjent for sin tradisjonelle meny og unike gjestfrihet, søker en dedikert kokk til vårt kjøkkenteam!
Har fagbrev som kokk eller betydelig erfaring med tradisjonell matlaging
Har lidenskap for norsk mat og råvarer
Behersker et skandinavisk språk, muntlig og skriftlig
Har erfaring med både à la carte og selskapsmat
Ønsker å videreføre og utvikle lokale mattradisjoner
Er nøyaktig, strukturert og kvalitetsbevisst
Trives i en hektisk arbeidshverdag og er en lagspiller
Ansvar for daglig drift av kjøkkenet og utvikling av kjøkkenet
Kvalitetssikring av produksjon og service
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
Kreativ meny- og planlegging
Planlegging av arrangementer i samarbeid med ledelsen
IK-mat/internkontroll
Oppfølging av leverandører
Tiltak for å redusere matsvinn
Konkurransedyktig lønn og arbeidsforhold
En spennende mulighet til å jobbe med tradisjonell norsk mat i vakre omgivelser
Et inkluderende arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og faglig utvikling
Forme og utvikle menyen
Personalfordeler og hyggelige kolleger
Om bedriften
Vi er et lite hotell beliggende på Rødberg i Numedal.
Vi er et rom-/frokosthotell med egen kafé/restaurant med à la carte-meny, selskapsmat og fokus på tradisjonsmat.
Tittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Er du en kokk med en forkjærlighet for tradisjonell norsk mat, og ønsker å jobbe på et hotell med dype røtter i lokale mattradisjoner? Rødberg Hotell, kjent for sin tradisjonelle meny og unike gjestfrihet, søker en dedikert kokk til vårt kjøkkenteam!
Har fagbrev som kokk eller betydelig erfaring med tradisjonell matlaging
Har lidenskap for norsk mat og råvarer
Behersker et skandinavisk språk, muntlig og skriftlig
Har erfaring med både à la carte og selskapsmat
Ønsker å videreføre og utvikle lokale mattradisjoner
Er nøyaktig, strukturert og kvalitetsbevisst
Trives i en hektisk arbeidshverdag og er en lagspiller
Ansvar for daglig drift av kjøkkenet og utvikling av kjøkkenet
Kvalitetssikring av produksjon og service
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
Kreativ meny- og planlegging
Planlegging av arrangementer i samarbeid med ledelsen
IK-mat/internkontroll
Oppfølging av leverandører
Tiltak for å redusere matsvinn
Konkurransedyktig lønn og arbeidsforhold
En spennende mulighet til å jobbe med tradisjonell norsk mat i vakre omgivelser
Et inkluderende arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og faglig utvikling
Forme og utvikle menyen
Personalfordeler og hyggelige kolleger
Om bedriften
Vi er et lite hotell beliggende på Rødberg i Numedal.
Vi er et rom-/frokosthotell med egen kafé/restaurant med à la carte-meny, selskapsmat og fokus på tradisjonsmat.
Relaterte stillinger
Kjøkkensjef med interesse for tradisjonell norsk mat
Rødberg Hotell
RØDBERG
6. januar 2025