Søker du en varierende hverdag, fylt med god mat og fokus på gode gjesteopplevelser?
Egon Sandnes
SANDNES
21. februar 2025
Søker du en varierende hverdag, fylt med god mat og fokus på gode gjesteopplevelser?
Egon Sandnes
Vågsgata 33, 4306 SANDNES
21. februar 2025
Om stillingen
Ønsker du en varierende hverdag, fylt med god mat og fokus på gode gjesteopplevelser? Da kan denne stillingen være for deg! Vi søker serviceinnstilte mennesker som kan tenke seg en deltidsjobb. Ansvar og større stilling tildeles de som viser gode kvalifikasjoner. Mulighet for fleksibel arbeidstid :)
Hva vi ser etter
Hei!
Vi søker en deltidsansatt på 80%, samt to ekstrahjelper på rundt 10-30%.
HVEM ER DU?
-
Utadvendt, blid og omgjengelig
-
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
-
Stiller spørsmål
-
Tilgjengelig i høysesonger og helger
-
Liker ansvar, både ta og gi
-
Ydmyk og lærevillig
-
Strukturert og pålitelig
-
Over 20 år
Arbeidsoppgaver
ARBEIDSOPPGAVER:
-
Servering
-
Gjesteoppfølging
-
Kassehåndtering
-
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
-
Internmarkedsføring
-
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
Vi tilbyr
HVA VI TILBYR
-
Gode lønnsbetingelser
-
Strukturert og godt arbeidsmiljø
-
Personalmat
-
Personlig utvikling
-
Karriereutvikling
-
Mat - og vinkurs
-
God opplæring
-
Fleksible arbeidshverdager
-
Mulighet for snarlig tiltredelse
-
Mulighet for økt ansvar og/eller lønnsforhøyelser ved gode prestasjoner
Om bedriften
Egon Restaurant har mellom 20 og 80 ansatte.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
Til deg som søker kokk teamleder:
Teamleder vil ofte lede et team. Det er derfor en fordel med tidligere mellomledererfaring. Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje, samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon. Eksisterende ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis svært ofte muligheten for videre utvikling.
Tittel
Restaurantmedarbeider
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Deltid
Antall stillinger
2
Kontaktperson
Sjekk lønna di!
Om stillingen
Ønsker du en varierende hverdag, fylt med god mat og fokus på gode gjesteopplevelser? Da kan denne stillingen være for deg! Vi søker serviceinnstilte mennesker som kan tenke seg en deltidsjobb. Ansvar og større stilling tildeles de som viser gode kvalifikasjoner. Mulighet for fleksibel arbeidstid :)
Hva vi ser etter
Hei!
Vi søker en deltidsansatt på 80%, samt to ekstrahjelper på rundt 10-30%.
HVEM ER DU?
-
Utadvendt, blid og omgjengelig
-
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
-
Stiller spørsmål
-
Tilgjengelig i høysesonger og helger
-
Liker ansvar, både ta og gi
-
Ydmyk og lærevillig
-
Strukturert og pålitelig
-
Over 20 år
Arbeidsoppgaver
ARBEIDSOPPGAVER:
-
Servering
-
Gjesteoppfølging
-
Kassehåndtering
-
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
-
Internmarkedsføring
-
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
Vi tilbyr
HVA VI TILBYR
-
Gode lønnsbetingelser
-
Strukturert og godt arbeidsmiljø
-
Personalmat
-
Personlig utvikling
-
Karriereutvikling
-
Mat - og vinkurs
-
God opplæring
-
Fleksible arbeidshverdager
-
Mulighet for snarlig tiltredelse
-
Mulighet for økt ansvar og/eller lønnsforhøyelser ved gode prestasjoner
Om bedriften
Egon Restaurant har mellom 20 og 80 ansatte.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
Til deg som søker kokk teamleder:
Teamleder vil ofte lede et team. Det er derfor en fordel med tidligere mellomledererfaring. Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje, samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon. Eksisterende ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis svært ofte muligheten for videre utvikling.
Relaterte stillinger