Hevd Adressahuset søker Restaurantsjef
Hevd Adressa
Ferjemannsveien 8, 7014 TRONDHEIM
To måneder siden
Om stillingen
Vi søker en restaurantsjef til Hevd Adressahuset som liker å arbeide i et hektisk miljø og har en positiv holdning, og som ser verdien av et godt arbeidsmiljø.
En lederstilling hos oss innebærer både å jobbe hands on i service og samtidig ha administrativt ansvar for egen avdeling. Du vil også ha opplæringsansvar på personalet. Det vil være essensielt at du har et sterkt fokus på god service i alle ledd og bidrar til å veilede og lære opp ansatte.
Vi er stolte av å ha et av norges beste håndverksbakerier og elsker brød, bakst og bakevarer! En leder hos oss bør derfor både være interessert i bakst og like å dele av sin kunnskap til våre mange nysgjerrige gjester og ansatte. Vi leter spesielt etter deg som liker å gå ut av disken og møte gjestene i døra og som ikke er redd for å gi ekstra oppmerksomhet og service.
Du må være en leder med positiv holdning - og som ser på deg selv som et viktig bidrag til et godt arbeidsmiljø. Stillingen hos oss vil være en kombinasjon av det å være i service, vidreutvikling og administrerende oppgaver.
Viktige verdier hos lederne våre er:
lede etter eksempel
forståelsesfull og lyttende
respektful
rettferdig
engasjert og initiativtakende
Vi holder åpent:
Hverdager 8:00-16:00
Lørdag 10:30-16:30
Søndag 11:00-16:30
Vi kan tilby:
Trygg og sikker arbeidsplass
Gode lønns- og arbeidsvillkår
Muligheter for å sette eget preg på cafeen og være med å utvikle den
Del av en større ledergruppe gjennom Fratigruppen
Støtte og opplæring gjennom Fratigruppen
Lederkurs
Arbeidsoppgaver:
Resultatansvar (lønnsprosent, vareprosent)
Personalledelse, rekruttering og opplæring
HMS-arbeid
Tilstedeværelse/ jobbe i service
Vidreutvikling
Ansvarsområder i service :
Kassesalg
A la carte servering
Lage kaffe fra kaffemaskinen / smøre sandwisher
Salg av brød og bakst
Gå med mat
Service og gjestebehandlig
Rydde glass/tallerkner og ha kontroll over lokalet
Samarbeid med kokk og andre servitører
Klagehandtering
Kvalifikasjoner
tidligere erfaring som restaurantleder er nødvendig
tidligere erfaring med personalansvar
fagbrev som kokk/servitør, alternativt lang fartstid i bransjen
engelsk og norsk
interesse i bakevarer og bakst
Personlige egenskaper
Positiv innstilling
Høy gjennomføringgrad
Stabil
Faglig sterk
Selvreflektert
Trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø -serviceinnstilt
Høy arbeidsmoral
Ha gode samarbeidsevner
Gå gjerne inn på www.hevd.no eller sosiale medier (instagram eller facebook) for å få et inntrykk av vår restaurant.
Kun aktuelle søkere vil bli kontaktet.
Vi tar kontakt forløpende med akturelle kandidater for intervju. Aktuelle kandidater vil bli invitert til prøvejobbing. Prøvejobbingen vil avholdes på Hevd.
Om bedriften
Oktober 2019, åpnet Hevd Håndverksbakeri på Torget. Med norgesmester Emanuele Spreafico i spissen tar vi hevd på det beste fra nordisk og italiensk bakerhåndverk. Her er det mange bord og lun caféstemning - perfekt for frokost, lunsj, kaffe, møtemat og bakervarene du tar med hjem.
Vi er en del av Fratigruppen og har drevet restauranter i Trondheim siden 1973. For oss er det to ting som er viktig. At gjestene har det bra i restaurantene våre, og at våre ansatte har det bra på jobb. Du bør like å arbeide i et hektisk miljø og være i stand til å håndtere stress godt. Vi ser etter deg som har en positiv holdning, og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Sjekk gjerne ut www.fratigruppen.no for å få et inntrykk av hele gruppen.
Tittel
Restaurantsjef
Oppstart
2025-06-01
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Vi søker en restaurantsjef til Hevd Adressahuset som liker å arbeide i et hektisk miljø og har en positiv holdning, og som ser verdien av et godt arbeidsmiljø.
En lederstilling hos oss innebærer både å jobbe hands on i service og samtidig ha administrativt ansvar for egen avdeling. Du vil også ha opplæringsansvar på personalet. Det vil være essensielt at du har et sterkt fokus på god service i alle ledd og bidrar til å veilede og lære opp ansatte.
Vi er stolte av å ha et av norges beste håndverksbakerier og elsker brød, bakst og bakevarer! En leder hos oss bør derfor både være interessert i bakst og like å dele av sin kunnskap til våre mange nysgjerrige gjester og ansatte. Vi leter spesielt etter deg som liker å gå ut av disken og møte gjestene i døra og som ikke er redd for å gi ekstra oppmerksomhet og service.
Du må være en leder med positiv holdning - og som ser på deg selv som et viktig bidrag til et godt arbeidsmiljø. Stillingen hos oss vil være en kombinasjon av det å være i service, vidreutvikling og administrerende oppgaver.
Viktige verdier hos lederne våre er:
lede etter eksempel
forståelsesfull og lyttende
respektful
rettferdig
engasjert og initiativtakende
Vi holder åpent:
Hverdager 8:00-16:00
Lørdag 10:30-16:30
Søndag 11:00-16:30
Vi kan tilby:
Trygg og sikker arbeidsplass
Gode lønns- og arbeidsvillkår
Muligheter for å sette eget preg på cafeen og være med å utvikle den
Del av en større ledergruppe gjennom Fratigruppen
Støtte og opplæring gjennom Fratigruppen
Lederkurs
Arbeidsoppgaver:
Resultatansvar (lønnsprosent, vareprosent)
Personalledelse, rekruttering og opplæring
HMS-arbeid
Tilstedeværelse/ jobbe i service
Vidreutvikling
Ansvarsområder i service :
Kassesalg
A la carte servering
Lage kaffe fra kaffemaskinen / smøre sandwisher
Salg av brød og bakst
Gå med mat
Service og gjestebehandlig
Rydde glass/tallerkner og ha kontroll over lokalet
Samarbeid med kokk og andre servitører
Klagehandtering
Kvalifikasjoner
tidligere erfaring som restaurantleder er nødvendig
tidligere erfaring med personalansvar
fagbrev som kokk/servitør, alternativt lang fartstid i bransjen
engelsk og norsk
interesse i bakevarer og bakst
Personlige egenskaper
Positiv innstilling
Høy gjennomføringgrad
Stabil
Faglig sterk
Selvreflektert
Trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø -serviceinnstilt
Høy arbeidsmoral
Ha gode samarbeidsevner
Gå gjerne inn på www.hevd.no eller sosiale medier (instagram eller facebook) for å få et inntrykk av vår restaurant.
Kun aktuelle søkere vil bli kontaktet.
Vi tar kontakt forløpende med akturelle kandidater for intervju. Aktuelle kandidater vil bli invitert til prøvejobbing. Prøvejobbingen vil avholdes på Hevd.
Om bedriften
Oktober 2019, åpnet Hevd Håndverksbakeri på Torget. Med norgesmester Emanuele Spreafico i spissen tar vi hevd på det beste fra nordisk og italiensk bakerhåndverk. Her er det mange bord og lun caféstemning - perfekt for frokost, lunsj, kaffe, møtemat og bakervarene du tar med hjem.
Vi er en del av Fratigruppen og har drevet restauranter i Trondheim siden 1973. For oss er det to ting som er viktig. At gjestene har det bra i restaurantene våre, og at våre ansatte har det bra på jobb. Du bør like å arbeide i et hektisk miljø og være i stand til å håndtere stress godt. Vi ser etter deg som har en positiv holdning, og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Sjekk gjerne ut www.fratigruppen.no for å få et inntrykk av hele gruppen.
Relaterte stillinger
HA
Hevd Adressahuset søker Restaurantsjef
Hevd Adressa
TRONDHEIM
To måneder siden