Restaurantmedarbeider heltid, Egon Sartor
Egon Restaurant Sartor
Sartorvegen 12, 5353 ØYGARDEN
8. februar 2025
Om stillingen
Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
HVEM ER DU?
20 år
Utadvendt, blid og omgjengelig
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
Stiller spørsmål
Liker ansvar, både ta og gi
Ydmyk og lærevillig
Strukturert og pålitelig
ARBEIDSOPPGAVER:
Servering
Gjesteoppfølging
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
Internmarkedsføring
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
Deltid/ heltid
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Sosialt og hyggelig arbeidsmiljø!
Om bedriften
Egon åpnet sin første restaurant i 1984 og har siden 1987 utviklet seg som en av nordens største restaurantkjeder! I 2025 er vi 49 restauranter totalt over Norge og Sverige. Egon Sartor åpnet i 2015 og er distriktets største restaurant!
Tittel
Restaurantmedarbeider
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
HVEM ER DU?
20 år
Utadvendt, blid og omgjengelig
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
Stiller spørsmål
Liker ansvar, både ta og gi
Ydmyk og lærevillig
Strukturert og pålitelig
ARBEIDSOPPGAVER:
Servering
Gjesteoppfølging
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
Internmarkedsføring
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
Deltid/ heltid
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Sosialt og hyggelig arbeidsmiljø!
Om bedriften
Egon åpnet sin første restaurant i 1984 og har siden 1987 utviklet seg som en av nordens største restaurantkjeder! I 2025 er vi 49 restauranter totalt over Norge og Sverige. Egon Sartor åpnet i 2015 og er distriktets største restaurant!
Relaterte stillinger
Restaurantmedarbeider heltid, Egon Sartor
Egon Restaurant Sartor
STRAUME
8. februar 2025