AiSuma søker Soussjef
AiSuma
Kjøpsmannsgata 57, 7014 TRONDHEIM
Tre uker siden
Om stillingen
Vi søker en dyktig og engasjert soussjef som trives å jobbe med grillkonsept. De daglige oppgavene vil inkludere tilberedning av ferske retter fra à la carte-menyen , følge HACCP-krav samt samarbeide med kjøkkensjefen og opplæring av nytt personale.
Jobbe på AiSuma:
Vi er på utkikk etter en soussjef som er serviceinnstilt, strukturert og ryddig. På kjøkkenet kan du forvente hektiske dager og bør trives med høy arbeidsrytme. Vi søker deg med en positiv holdning som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Vår restaurant har en flat hierarki-struktur, det vil si at du bør trives med å motivere kjøkkenteamet til å yte sitt beste på jobb og ta vare på ditt personale.
Åpningstider:
Vi holder åpent Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Vi holder stengt i følgende perioder:
En uke i Påske og Julen
Tre uker i Juli
Om stillingen:
Vi søker en dyktig soussjef som kan arbeide omtrent 160 timer per måned.
En soussjef hos AiSuma er kjøkkensjefens høyrehånd. Det er avgjørende for stillingen å ha et godt samarbeid med kjøkkensjefen og være en god leder for sine kolleger.
Vi er en godkjent lærebedrift, og det ligger i stillingen at du som soussjef har ansvar for opplæring og oppfølging av kokkelærlinger. Du må kunne veilede, motivere og bidra til faglig utvikling hos våre lærlinger i tett samarbeid med kjøkkensjefen.
Oppgaver:
Tilberede mat fra à la carte-menyen, spesielt grillseksjonen
Følge HACCP-krav
Opplæring av nytt personale
Kontroll av lagring og varelager
Bidra til å opprettholde vårt matkonsept og utvikle menyen
Sikre et godt samarbeid med daglig leder og restaurantsjef
Ansvar:
Tilberede mat i henhold til oppskrifter og instruksjoner
Smake på maten før den sendes ut
Kontrollere og holde oversikt over matbestillinger
Tilberede mat i tide i samarbeid med andre kokker
Følge daglige rutiner
Kompetanse:
Norsk fagbrev
Dokumentert erfaring som kokk, minimum 3 år
Tidligere ledererfaring anses som en fordel
Evne til å snakke og bli forstått på engelsk
Personlige krav:
Trives med å jobbe i et internasjonalt team
Serviceinnstilt
Jobbe strukturert og ryddig
Høy arbeidsmoral
Ha gode samarbeidsevner
Tiltredelse: etter avtale
Stillingen er ledig for omgående ansettelse og søkere vil bli vurdert fortløpende. Merk at kun kandidater med minimum 3 års erfaring som kokk vil bli kontaktet. Gode kandidater vil bli først invitert til en jobbintervju etterfulgt av en praktisk intervju.
Menyen finner du på nettsiden vår: https://www.aisuma.no
Send din søknad direkte til: anna@fratigruppen.no
Om bedriften
God mat i lune omgivelser - det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete.
AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.
Tittel
Soussjef ved restaurant
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Vi søker en dyktig og engasjert soussjef som trives å jobbe med grillkonsept. De daglige oppgavene vil inkludere tilberedning av ferske retter fra à la carte-menyen , følge HACCP-krav samt samarbeide med kjøkkensjefen og opplæring av nytt personale.
Jobbe på AiSuma:
Vi er på utkikk etter en soussjef som er serviceinnstilt, strukturert og ryddig. På kjøkkenet kan du forvente hektiske dager og bør trives med høy arbeidsrytme. Vi søker deg med en positiv holdning som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Vår restaurant har en flat hierarki-struktur, det vil si at du bør trives med å motivere kjøkkenteamet til å yte sitt beste på jobb og ta vare på ditt personale.
Åpningstider:
Vi holder åpent Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Vi holder stengt i følgende perioder:
En uke i Påske og Julen
Tre uker i Juli
Om stillingen:
Vi søker en dyktig soussjef som kan arbeide omtrent 160 timer per måned.
En soussjef hos AiSuma er kjøkkensjefens høyrehånd. Det er avgjørende for stillingen å ha et godt samarbeid med kjøkkensjefen og være en god leder for sine kolleger.
Vi er en godkjent lærebedrift, og det ligger i stillingen at du som soussjef har ansvar for opplæring og oppfølging av kokkelærlinger. Du må kunne veilede, motivere og bidra til faglig utvikling hos våre lærlinger i tett samarbeid med kjøkkensjefen.
Oppgaver:
Tilberede mat fra à la carte-menyen, spesielt grillseksjonen
Følge HACCP-krav
Opplæring av nytt personale
Kontroll av lagring og varelager
Bidra til å opprettholde vårt matkonsept og utvikle menyen
Sikre et godt samarbeid med daglig leder og restaurantsjef
Ansvar:
Tilberede mat i henhold til oppskrifter og instruksjoner
Smake på maten før den sendes ut
Kontrollere og holde oversikt over matbestillinger
Tilberede mat i tide i samarbeid med andre kokker
Følge daglige rutiner
Kompetanse:
Norsk fagbrev
Dokumentert erfaring som kokk, minimum 3 år
Tidligere ledererfaring anses som en fordel
Evne til å snakke og bli forstått på engelsk
Personlige krav:
Trives med å jobbe i et internasjonalt team
Serviceinnstilt
Jobbe strukturert og ryddig
Høy arbeidsmoral
Ha gode samarbeidsevner
Tiltredelse: etter avtale
Stillingen er ledig for omgående ansettelse og søkere vil bli vurdert fortløpende. Merk at kun kandidater med minimum 3 års erfaring som kokk vil bli kontaktet. Gode kandidater vil bli først invitert til en jobbintervju etterfulgt av en praktisk intervju.
Menyen finner du på nettsiden vår: https://www.aisuma.no
Send din søknad direkte til: anna@fratigruppen.no
Om bedriften
God mat i lune omgivelser - det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete.
AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.
Relaterte stillinger
AiSuma søker Soussjef
AiSuma
TRONDHEIM
Tre uker siden