Kokk til snarlig tiltredelse
Egon Prinsen
kongens gate 30, 7011 TRONDHEIM
4 dager siden
Om stillingen
Som kokk på Egon innebærer det å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.
Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette.
HVEM ER DU?
Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
Du har stå-på vilje
Du er stolt av yrket ditt
Du liker høyt tempo
Du har god holdning og moral
Har relevant erfaring fra kjøkken
ARBEIDSOPPGAVER ER :
Varemottak
Produksjon av hjemmelagde sauser og dressinger
Stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser
Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
Deltid/ heltid
HAACP/IK MAT rutiner
Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Om bedriften
Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 25 - 30 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.
Vi er stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.
Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.
Tittel
Kokk
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Som kokk på Egon innebærer det å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.
Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette.
HVEM ER DU?
Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
Du har stå-på vilje
Du er stolt av yrket ditt
Du liker høyt tempo
Du har god holdning og moral
Har relevant erfaring fra kjøkken
ARBEIDSOPPGAVER ER :
Varemottak
Produksjon av hjemmelagde sauser og dressinger
Stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser
Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
Deltid/ heltid
HAACP/IK MAT rutiner
Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Om bedriften
Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker ca. 25 - 30 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.
Vi er stolte av våre ansatte. Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.
Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.
Relaterte stillinger
Kokk til snarlig tiltredelse
Egon Prinsen
TRONDHEIM
4 dager siden