Kokk & Souschef
The Norwegian Travel Company
Jernbanegata 1, 6300 Åndalsnes, Norge, 6300 RAUMA
2. februar 2025
Om stillingen
Bli med på å skape uforglemmelige matopplevelser for våre gjester i vår unike restaurant på toppen av byfjellet Nesaksla, med en spektakulær utsikt over en av verdens vakreste daler. Vi søker nå både kokk og souschef til vårt kreative og dedikerte team.
Vi ser etter kokker som brenner for matlaging og som ønsker å levere høy kvalitet i hvert måltid. Som souschef vil du bidra til å lede kjøkkenet, sikre høy kvalitet og effektiv drift.
Vi tilbyr muligheter for sesongarbeid fra april til midten av september, og en unik mulighet til å jobbe i et kjøkken som setter høye standarder for både kvalitet og service.
Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens beste råvarer fra regionen. Restauranten er åpen nesten hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. I denne perioden har vi også uteservering med god kapasitet. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.
Vi tilbyr
Grip tastaturet og send oss en søknad dersom…
Om bedriften
Norwegian Travel er en premium turoperatør som tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Norwegian Travel er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med våre komplementære aktører tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “non-stop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner.
Vår ambisjon er å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og vi tilgjengeliggjør aktivitetsturismen i Norge. Fra fjord til fjell. Fra vakre sandstrender til røffe klipper. Fra urbant byliv til total stillhet på de gamle fjellene. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne flere destinasjoner, utvide årstidene, skape nye muligheter, forbedre distribusjon og sikre kvalitet. Vi tror på bærekraftig reising og vil aldri kompromittere den skjøre naturen vi elsker og er avhengige av.
Tittel
Kokk & Souschef
Oppstart
Type engasjement
Sesong
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
2
Kontaktperson
Om stillingen
Bli med på å skape uforglemmelige matopplevelser for våre gjester i vår unike restaurant på toppen av byfjellet Nesaksla, med en spektakulær utsikt over en av verdens vakreste daler. Vi søker nå både kokk og souschef til vårt kreative og dedikerte team.
Vi ser etter kokker som brenner for matlaging og som ønsker å levere høy kvalitet i hvert måltid. Som souschef vil du bidra til å lede kjøkkenet, sikre høy kvalitet og effektiv drift.
Vi tilbyr muligheter for sesongarbeid fra april til midten av september, og en unik mulighet til å jobbe i et kjøkken som setter høye standarder for både kvalitet og service.
Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens beste råvarer fra regionen. Restauranten er åpen nesten hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. I denne perioden har vi også uteservering med god kapasitet. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.
Vi tilbyr
Grip tastaturet og send oss en søknad dersom…
Om bedriften
Norwegian Travel er en premium turoperatør som tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Norwegian Travel er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med våre komplementære aktører tilbyr vi et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “non-stop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner.
Vår ambisjon er å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og vi tilgjengeliggjør aktivitetsturismen i Norge. Fra fjord til fjell. Fra vakre sandstrender til røffe klipper. Fra urbant byliv til total stillhet på de gamle fjellene. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne flere destinasjoner, utvide årstidene, skape nye muligheter, forbedre distribusjon og sikre kvalitet. Vi tror på bærekraftig reising og vil aldri kompromittere den skjøre naturen vi elsker og er avhengige av.
Relaterte stillinger
Kokk & Souschef
The Norwegian Travel Company
ÅNDALSNES
2. februar 2025