Medarbeider
Kompis restauranter
Fjordgata 1, 9405 HARSTAD
Over en måned siden
Om stillingen
Halla kompis, vi digger at du har trykket deg inn her!
Konseptet er, kort fortalt, å være en kompis for folket i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes 🍔🍕
Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
Som medarbeider er du stjerne kompisen på gulvet i vår restaurant.
Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av et felles ønske om å levere gode gjesteopplevelser og resultater.
Er du vår nye kompis, burde du søke som medarbeider del- eller heltid til Kompis Harstad 🥳
Som stjerne kompis på gulvet vil vi trekke frem disse ingrediensene som suksessfaktor:
I ryggen har vi Bitastad, som er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Samarbeidet internt i Kompis og med de øvrige restaurantkjedene i Bitastad gir oss et smørbrød av fordeler - som selvfølgelig kommer både gjestene og medarbeiderne til gode.
Som medarbeider vil du ha ansvar for:
Det er en fordel dersom du:
He-hey! Du leste helt ned hit, ja! Det kan bare bety én ting, kompis - og det er at du bør sende oss en søknad. Fortell litt om deg selv og hvorfor du ble nysgjerrig!
Og du? Det er helt greit å søke selv om du kjenner et snev av usikkerhet, altså. Om du passer for oss og vi passer for deg - det er noe vi skal finne ut sammen. Men det vet vi ikke før du har søkt!
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:
Lyst til å bruke Eierskap, Lidenskap, Samspill og Kremmerånd til å oppnå Kompis-suksess?
Da høres du ut som vår rykende ferske Kompis-medarbeider.
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Kompis 🍕
Vil du vite mer før du trykker «send»? Pling på Daglig leder Bjørn Borgersen på tlf. 97 51 20 68
Om bedriften
Kompis åpnet sin første restaurant på Byåsen i Trondheim i 2017 og ble fort en familiefavoritt. Bak konseptet Kompis står gründerne Tom, Kenneth og Øistein - tre trøndere med lidenskap for god mat og topp service.
Oppstart
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Halla kompis, vi digger at du har trykket deg inn her!
Konseptet er, kort fortalt, å være en kompis for folket i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes 🍔🍕
Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
Som medarbeider er du stjerne kompisen på gulvet i vår restaurant.
Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av et felles ønske om å levere gode gjesteopplevelser og resultater.
Er du vår nye kompis, burde du søke som medarbeider del- eller heltid til Kompis Harstad 🥳
Som stjerne kompis på gulvet vil vi trekke frem disse ingrediensene som suksessfaktor:
I ryggen har vi Bitastad, som er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Samarbeidet internt i Kompis og med de øvrige restaurantkjedene i Bitastad gir oss et smørbrød av fordeler - som selvfølgelig kommer både gjestene og medarbeiderne til gode.
Som medarbeider vil du ha ansvar for:
Det er en fordel dersom du:
He-hey! Du leste helt ned hit, ja! Det kan bare bety én ting, kompis - og det er at du bør sende oss en søknad. Fortell litt om deg selv og hvorfor du ble nysgjerrig!
Og du? Det er helt greit å søke selv om du kjenner et snev av usikkerhet, altså. Om du passer for oss og vi passer for deg - det er noe vi skal finne ut sammen. Men det vet vi ikke før du har søkt!
Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:
Lyst til å bruke Eierskap, Lidenskap, Samspill og Kremmerånd til å oppnå Kompis-suksess?
Da høres du ut som vår rykende ferske Kompis-medarbeider.
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Kompis 🍕
Vil du vite mer før du trykker «send»? Pling på Daglig leder Bjørn Borgersen på tlf. 97 51 20 68
Om bedriften
Kompis åpnet sin første restaurant på Byåsen i Trondheim i 2017 og ble fort en familiefavoritt. Bak konseptet Kompis står gründerne Tom, Kenneth og Øistein - tre trøndere med lidenskap for god mat og topp service.
Relaterte stillinger
Medarbeider
Kompis restauranter
HARSTAD
Over en måned siden