Vi søker etter en sous chef på Coor Equinor Tjeldbergodden
Coor
Equinor Tjeldbergodden, Tjeldbergoddvegen, Kjørsvikbugen, Norge, 6699 AURE
23. desember 2024
Om stillingen
Coor søker etter en positiv og kompetent sous chef med høy gjennomføringsevne, godt humør og som trives med lederansvar.
Kontrakten har høye krav til kvalitet på mat og service.
Vi ser primært etter en person som skal ha det faglige ansvaret på kjøkkenet og være en støtte til kantineleder.
Skal være en pådriver og rollemodell for høyt fokus på HMS.
Arbeidsoppgaver
Oppfølging av HMS-arbeid fra Coor og kunden (Equinor)
Menyplanlegging i samråd med kokkene
Kalkulering av menyer og events
Bistå på varemottak
Delegere arbeidsoppgaver og sørge for at driften går etter planen
Varebestilling og lagerstyring
Bistå i levering av mat til kurs og konferanse.
Ik-Mat og allergenkunnskap er et krav.
Være et bindeledd mellom kantineleder og drift
Utføre e-smiley og foodwaste-registrering
Sikre god onboarding av nyansatte
Tett samarbeid med fagspesialister i Coor
Sørge for at det blir gjennomført risikosamtaler og kontroll av allergenmerking
Arbeidstid kan tilpasses. Det er mulighet for å jobbe 7/7-rotasjon i daglig drift.
Vi ønsker at du
har meget god HMS forståelse - Positiv holdning til helse, miljø og sikkerhet
har gode samarbeidsevner og ordenssans
alltid ser potensialet i dine ansatte
Lojal mot sin leder og bedriften
er pålitelig
kan kommunisere på norsk og engelsk,
er strukturert og løsningsorientert
setter gjester, og kollegaer i fokus, og bidrar til gode resultater.
har fagbrev som kokk, relevant erfaring fra hotell, restaurant og/eller kantine kan veie opp.
Hos oss får du
være en del av et dynamisk og ekspansivt team
et godt sosialt arbeidsmiljø og et faglig nettverk med mange dyktige kolleger
lønn og stillingsprosent ihht til avtale
For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Site Manager, Elisabeth Rønningen på e-post; Elisabeth.Ronningen@coor.com eller kantineleder Malin Langholm, på e-post; malin.langholm@coor.com
Om bedriften
Coor Service Management AS er en del av et Nordisk, børsnotert Facility Management-konsern med 13.000 ansatte og hovedkontor i Sverige. Vi tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. I Coor finnes det spesialistkompetanse innenfor: arbeidsplasservice, eiendomsservice og strategisk rådgivning. Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse serviceområdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for våre kunder.
Blant Coors kunder finnes et stort antall selskaper og offentlige virksomheter i Norden, i ulike bransjer og størrelser. Coor tar stort ansvar for sin virksomhet med hensyn til selskapets kunder, men også med hensyn til ansatte, leverandører, miljøet og samfunnet generelt. HMS-arbeid er sentralt for alle våre leveranser og vi har en nullvisjon for uønskede hendelser.
Tittel
Sous chef
Oppstart
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Coor søker etter en positiv og kompetent sous chef med høy gjennomføringsevne, godt humør og som trives med lederansvar.
Kontrakten har høye krav til kvalitet på mat og service.
Vi ser primært etter en person som skal ha det faglige ansvaret på kjøkkenet og være en støtte til kantineleder.
Skal være en pådriver og rollemodell for høyt fokus på HMS.
Arbeidsoppgaver
Oppfølging av HMS-arbeid fra Coor og kunden (Equinor)
Menyplanlegging i samråd med kokkene
Kalkulering av menyer og events
Bistå på varemottak
Delegere arbeidsoppgaver og sørge for at driften går etter planen
Varebestilling og lagerstyring
Bistå i levering av mat til kurs og konferanse.
Ik-Mat og allergenkunnskap er et krav.
Være et bindeledd mellom kantineleder og drift
Utføre e-smiley og foodwaste-registrering
Sikre god onboarding av nyansatte
Tett samarbeid med fagspesialister i Coor
Sørge for at det blir gjennomført risikosamtaler og kontroll av allergenmerking
Arbeidstid kan tilpasses. Det er mulighet for å jobbe 7/7-rotasjon i daglig drift.
Vi ønsker at du
har meget god HMS forståelse - Positiv holdning til helse, miljø og sikkerhet
har gode samarbeidsevner og ordenssans
alltid ser potensialet i dine ansatte
Lojal mot sin leder og bedriften
er pålitelig
kan kommunisere på norsk og engelsk,
er strukturert og løsningsorientert
setter gjester, og kollegaer i fokus, og bidrar til gode resultater.
har fagbrev som kokk, relevant erfaring fra hotell, restaurant og/eller kantine kan veie opp.
Hos oss får du
være en del av et dynamisk og ekspansivt team
et godt sosialt arbeidsmiljø og et faglig nettverk med mange dyktige kolleger
lønn og stillingsprosent ihht til avtale
For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Site Manager, Elisabeth Rønningen på e-post; Elisabeth.Ronningen@coor.com eller kantineleder Malin Langholm, på e-post; malin.langholm@coor.com
Om bedriften
Coor Service Management AS er en del av et Nordisk, børsnotert Facility Management-konsern med 13.000 ansatte og hovedkontor i Sverige. Vi tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. I Coor finnes det spesialistkompetanse innenfor: arbeidsplasservice, eiendomsservice og strategisk rådgivning. Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse serviceområdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper verdi for våre kunder.
Blant Coors kunder finnes et stort antall selskaper og offentlige virksomheter i Norden, i ulike bransjer og størrelser. Coor tar stort ansvar for sin virksomhet med hensyn til selskapets kunder, men også med hensyn til ansatte, leverandører, miljøet og samfunnet generelt. HMS-arbeid er sentralt for alle våre leveranser og vi har en nullvisjon for uønskede hendelser.
Relaterte stillinger
C
Vi søker etter en sous chef på Coor Equinor Tjeldbergodden
Coor
KJØRSVIKBUGEN
23. desember 2024