Sommeliér
Hk Crew AS
,
To måneder siden
Om stillingen
Vi søker Sommeliér for fast ansettelse om bord på våre kystruteskip. Vi ser etter deg som er engasjert, positiv, serviceinnstilt og kan kjenne deg igjen i våre verdier "Lede, bry seg og dele". Sommeliér vil blant annet ha et ansvar for drift av skipets A la Carte restaurant, samt å gjennomføre forskjellige mat -og drikkeaktiviteter for våre gjester. Stillingen er en mellomlederstilling og rapporterer til F&B Manager.
Arbeidssted: på et av Havila Kystruten sine skip som går i rute Bergen - Kirkenes - Bergen Arbeidstid: 1:1 rotasjon med 22 dager på / 22 dager fri
Personlige egenskaper vi ser etter:
Du er en som elsker å arbeide med og for gjesten.
Du er løsningsorientert, strukturert og jobber godt både selvstendig og i team.
Du evner å arbeide effektivt i et hektisk miljø.
Du ønsker å levere kvalitet i alle ledd.
Du viser engasjement, tar initiativ og er faglig nysgjerrig
Kompetansekrav:
Relevant utdanning med fagbrev. Dokumentert solid erfaring fra restaurant og/eller hotell kan erstatte krav til utdanning.
God språkferdigheter i norsk/skandinavisk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Tysk er en fordel.
Ønskede kvalifikasjoner:
Ledererfaring.
Gode digitale ferdigheter innen Office og andre relevante hotell-system.
Gyldig helseattest fra sjømannslege.
Gyldig STCW-godkjent grunnleggende sikkerhetskurs.
Gyldig STCW-godkjent kurs i passasjer og krisehåndtering.
Aktivt og sammen med relevante parter planlegge, organisere og gjennomføre vinsmaking, vinkurs, salg og andre for å skape fantastiske opplevelser for våre gjester.
Planlegge, organisere og gjennomføre opplæring, oppfølging og kompetanseheving ved å dele av egen kunnskap og erfaringer overfor kollegaer og lærlinger.
Utføre innkjøp og varekontroll.
Være en kommersiell pådriver for salg.
Påse at skjenkebevilling og IK-Alkohol overholdes i samarbeid med hovmester.
Legge til rette for godt samarbeid på alle nivå og på tvers av avdelinger for å skape engasjert og aktiv drift.
Følge gjeldende lover, regler, forskrifter og prosedyrer, samt rederiets standarder og krav.
Konkurransedyktig lønn.
Gode pensjons- og forsikringsvilkår.
En trygg arbeidsplass hvor vi jobber for langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen.
Muligheten til å arbeide i et internasjonalt miljø.
Gratis kost og losji om bord.
Fine reiseopplevelser og muligheten til å besøke ulike destinasjoner langs Norges vakre kyst.
Utviklende, godt og inspirerende arbeidsmiljø med et stort fokus på gjesteopplevelse og profesjonalitet
Arbeidsgiver dekker reisekostnader mellom hjemmet og påmønstringshavn innenfor Norden
Om bedriften
Havila Kystruten er et norsk rederi med hovedkontor i Fosnavåg med rundt 550 ansatte. Rederiet er notert på Euronext Growth Oslo, og største aksjonær er Havila Holding AS i Fosnavåg. Vi har et samfunnsoppdrag og en avtale med Samferdselsdepartementet som legger grunnlaget for vår virksomhet og våre daglige operasjoner. Samfunnsoppdraget vårt skal skape levedyktige kystsamfunn, bidra til verdiskaping i områdene vi opererer, og gi opplevelsesrike kystreiser mellom Bergen -- Kirkenes -- Bergen. Med de mest miljøvennlige passasjerskipene langs kystruten skal vi være ledende på grønn teknologi, være en fremoverlent aktør som er villig til å investere i bærekraftig endring, formidle bærekraftig turisme og være en forkjemper for at de gode løsningene som finnes blir tatt i bruk. Slik skal vi bidra med vårt til at 2030-målene blir nådd for Norge.
Tittel
Sommelier
Oppstart
Etter avtale
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Om stillingen
Vi søker Sommeliér for fast ansettelse om bord på våre kystruteskip. Vi ser etter deg som er engasjert, positiv, serviceinnstilt og kan kjenne deg igjen i våre verdier "Lede, bry seg og dele". Sommeliér vil blant annet ha et ansvar for drift av skipets A la Carte restaurant, samt å gjennomføre forskjellige mat -og drikkeaktiviteter for våre gjester. Stillingen er en mellomlederstilling og rapporterer til F&B Manager.
Arbeidssted: på et av Havila Kystruten sine skip som går i rute Bergen - Kirkenes - Bergen Arbeidstid: 1:1 rotasjon med 22 dager på / 22 dager fri
Personlige egenskaper vi ser etter:
Du er en som elsker å arbeide med og for gjesten.
Du er løsningsorientert, strukturert og jobber godt både selvstendig og i team.
Du evner å arbeide effektivt i et hektisk miljø.
Du ønsker å levere kvalitet i alle ledd.
Du viser engasjement, tar initiativ og er faglig nysgjerrig
Kompetansekrav:
Relevant utdanning med fagbrev. Dokumentert solid erfaring fra restaurant og/eller hotell kan erstatte krav til utdanning.
God språkferdigheter i norsk/skandinavisk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Tysk er en fordel.
Ønskede kvalifikasjoner:
Ledererfaring.
Gode digitale ferdigheter innen Office og andre relevante hotell-system.
Gyldig helseattest fra sjømannslege.
Gyldig STCW-godkjent grunnleggende sikkerhetskurs.
Gyldig STCW-godkjent kurs i passasjer og krisehåndtering.
Aktivt og sammen med relevante parter planlegge, organisere og gjennomføre vinsmaking, vinkurs, salg og andre for å skape fantastiske opplevelser for våre gjester.
Planlegge, organisere og gjennomføre opplæring, oppfølging og kompetanseheving ved å dele av egen kunnskap og erfaringer overfor kollegaer og lærlinger.
Utføre innkjøp og varekontroll.
Være en kommersiell pådriver for salg.
Påse at skjenkebevilling og IK-Alkohol overholdes i samarbeid med hovmester.
Legge til rette for godt samarbeid på alle nivå og på tvers av avdelinger for å skape engasjert og aktiv drift.
Følge gjeldende lover, regler, forskrifter og prosedyrer, samt rederiets standarder og krav.
Konkurransedyktig lønn.
Gode pensjons- og forsikringsvilkår.
En trygg arbeidsplass hvor vi jobber for langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen.
Muligheten til å arbeide i et internasjonalt miljø.
Gratis kost og losji om bord.
Fine reiseopplevelser og muligheten til å besøke ulike destinasjoner langs Norges vakre kyst.
Utviklende, godt og inspirerende arbeidsmiljø med et stort fokus på gjesteopplevelse og profesjonalitet
Arbeidsgiver dekker reisekostnader mellom hjemmet og påmønstringshavn innenfor Norden
Om bedriften
Havila Kystruten er et norsk rederi med hovedkontor i Fosnavåg med rundt 550 ansatte. Rederiet er notert på Euronext Growth Oslo, og største aksjonær er Havila Holding AS i Fosnavåg. Vi har et samfunnsoppdrag og en avtale med Samferdselsdepartementet som legger grunnlaget for vår virksomhet og våre daglige operasjoner. Samfunnsoppdraget vårt skal skape levedyktige kystsamfunn, bidra til verdiskaping i områdene vi opererer, og gi opplevelsesrike kystreiser mellom Bergen -- Kirkenes -- Bergen. Med de mest miljøvennlige passasjerskipene langs kystruten skal vi være ledende på grønn teknologi, være en fremoverlent aktør som er villig til å investere i bærekraftig endring, formidle bærekraftig turisme og være en forkjemper for at de gode løsningene som finnes blir tatt i bruk. Slik skal vi bidra med vårt til at 2030-målene blir nådd for Norge.
Relaterte stillinger
Sommeliér
Hk Crew AS
To måneder siden