Bli vår neste kokkelærling: Mesterkokk ønskes - Hamar
Basarene Restaurant As
Storhamargata 2, 2317 HAMAR
Tre uker siden
Om stillingen
Kokkelærling
Hva vi ser etter
Vi ser etter deg som:
-
Ønsker å bli en flink kokk, med gode kjøkkenverdier
-
Trives i et høyt tempo uten å gå på kompromiss med kvalitet
-
Er punktlig, strukturert og har god arbeidsmoral
-
Har lidenskap for faget og et øye for detaljer
Bli en del av en restaurant der du får bruke kreativiteten din, lære nye ting og utvikle deg sammen med dyktige kollegaer.
Arbeidsoppgaver
Som kokkelærling i en à la carte-restaurant vil du få opplæring i og gradvis ansvar for varierte og faglig relevante oppgaver. Du jobber tett med faglærte kokker og lærer å levere kvalitet i høyt tempo -- alltid med fokus på smak, hygiene og presisjon.
Vi tilbyr
Hos oss får du jobbe i et kjøkken med fokus på kvalitet, stolthet og godt samarbeid. Som lærling blir du en viktig del av et profesjonelt team som leverer smakfulle og velpresenterte retter -- hver dag.
Faglig utvikling
-
Varierte arbeidsoppgaver og mulighet for ansvar
-
Opplæring i moderne teknikker og plating
-
Deltakelse i menyutvikling og sesongbaserte retter
Et godt arbeidsmiljø
-
Et stabilt og sammensveiset team
-
Fokus på samarbeid, respekt og struktur i hverdagen
-
Tett samarbeid mellom kjøkken og servering for å sikre god flyt og kvalitet
Om bedriften
Basarene Restaurant starter i et av Hamars fineste lokaler i oktober 2025, i den gamle Basarbygningen midt i Hamar sentrum.
Her får du god og hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser.
Restauranten har plass til ca 80 gjester, et chambre séparée med plass til 24.
Foran vinkjelleren er en selskapsavdeling med plass til inntil 16 personer.
Vårt vinkart har mange gode innslag fra hele verden, så her er det muligheter til å lære mye om vin.
Tittel
Kokkelærling
Oppstart
2025-09-22
Type engasjement
Fast
Sektor
Privat
Omfang
Heltid
Antall stillinger
1
Kontaktperson
Sjekk lønna di!
Om stillingen
Kokkelærling
Hva vi ser etter
Vi ser etter deg som:
-
Ønsker å bli en flink kokk, med gode kjøkkenverdier
-
Trives i et høyt tempo uten å gå på kompromiss med kvalitet
-
Er punktlig, strukturert og har god arbeidsmoral
-
Har lidenskap for faget og et øye for detaljer
Bli en del av en restaurant der du får bruke kreativiteten din, lære nye ting og utvikle deg sammen med dyktige kollegaer.
Arbeidsoppgaver
Som kokkelærling i en à la carte-restaurant vil du få opplæring i og gradvis ansvar for varierte og faglig relevante oppgaver. Du jobber tett med faglærte kokker og lærer å levere kvalitet i høyt tempo -- alltid med fokus på smak, hygiene og presisjon.
Vi tilbyr
Hos oss får du jobbe i et kjøkken med fokus på kvalitet, stolthet og godt samarbeid. Som lærling blir du en viktig del av et profesjonelt team som leverer smakfulle og velpresenterte retter -- hver dag.
Faglig utvikling
-
Varierte arbeidsoppgaver og mulighet for ansvar
-
Opplæring i moderne teknikker og plating
-
Deltakelse i menyutvikling og sesongbaserte retter
Et godt arbeidsmiljø
-
Et stabilt og sammensveiset team
-
Fokus på samarbeid, respekt og struktur i hverdagen
-
Tett samarbeid mellom kjøkken og servering for å sikre god flyt og kvalitet
Om bedriften
Basarene Restaurant starter i et av Hamars fineste lokaler i oktober 2025, i den gamle Basarbygningen midt i Hamar sentrum.
Her får du god og hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser.
Restauranten har plass til ca 80 gjester, et chambre séparée med plass til 24.
Foran vinkjelleren er en selskapsavdeling med plass til inntil 16 personer.
Vårt vinkart har mange gode innslag fra hele verden, så her er det muligheter til å lære mye om vin.
Relaterte stillinger